CCD biedt een breed scala aan hoogwaardige kennis, voor zowel zorgprofessionals als bedrijven en ZZP'ers

Wij willen een bijdrage leveren aan het verbeteren van de (geestelijke) gezondheidszorg door het bij elkaar brengen van hooggekwalificeerde docenten en professionals die op zoek zijn naar inspirerende (bij- en na)scholing. Wij streven naar zoveel mogelijk evidence based onderwijs.

Onze kernwaarden zijn verbindend, ontwikkelingsgericht en passie.

Bekijk hier ons actuele opleidings- en cursusaanbod!

Alleen de beste docenten

CCD streeft ernaar dat al onze opleidingsactiviteiten worden beoordeeld met minimaal een 8. Dit maakt dat wij alleen werken met topdocenten.

Onze docenten zijn deskundige en bevlogen professionals met specifieke kennis en ervaring. Ze werken aan de universiteit en/of in de praktijk en zijn heel goed  in staat de vertaalslag te maken van theorie naar praktijk.

Wetenschappelijke Raad van Advies

CCD heeft een Wetenschappelijke Raad van Advies. Deze Raad adviseert CCD over ontwikkelingen in het werkveld en geeft gevraagd en ongevraagd advies over ons opleidingsaanbod.

In de Wetenschappelijke Raad van Advies nemen deel prof. dr. Caroline Braet (voorzitter), prof. dr. Agnes van Minnen, prof. dr. Claudi Bockting & prof. dr. Paul Emmelkamp

Over CCD

Het team van CCD is alle werkdagen van 08.00 uur – 17.30 uur bereikbaar voor vragen op telefoonnummer 026-368 44 11 of per mail: curecare@curecare.nl

CCD is gevestigd op de 3e etage aan de Nieuwe Oeverstraat 31-33 (bezoekadres)

‘Eten dat in de prullenbak belandt: voedselverspilling is een van de grootste problemen in onze maatschappij en zo zonde!
Daarom doneert CCD haar overgebleven lunches aan Stichting Kruispunt, huiskamer voor thuis- en daklozen in Arnhem’

 

 

Ons aanbod

Makkelijk bereikbaar, centraal & bruisend

CCD is gevestigd in het gezellige centrum van Arnhem. Dichtbij trein- en busstation, een ruime parkeergarage (centrum) en hotels.

In de binnenstad van Arnhem geldt een milieuzone. Kijk voor meer informatie op www.arnhem.nl

Onze opleidingen worden door deelnemers gemiddeld beoordeeld met cijfer
8,3

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van onze opleidingen, cursussen of nieuws over CCD?
Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief.