Cursus autisme

Krijg in een van onze autisme cursussen handvatten over hoe je kunt diagnosticeren en hoe ASS gediagnosticeerd wordt in de DSM-5 classificatie, eventueel gericht op een specifieke doelgroep. De kennis over autismespectrumstoornissen (ASS) is de afgelopen jaren sterk toegenomen.

Er worden cursussen gegeven over autismespectrumstoornissen voor verschillende doelgroepen. Volg je de cursus ASS bij vrouwen, dan wordt duidelijk dat ASS zich anders uit bij vrouwen dan bij mannen en wordt in deze cursus uitgebreid daarop ingegaan. Of leer specifiek over de diagnostiek en behandeling van meisjes met ASS en krijg daarbij nieuwe inzichten uit de DSM-5 toegereikt. Ook zullen behandelingen worden besproken die meer gericht zijn op de omgeving van het kind (ouders, school maar ook andere belangrijke personen) en mogelijkheden van behandeling gericht op het kind zelf. Tevens zal aandacht worden besteed aan behandeling in samenwerking met andere disciplines.

Kijk hieronder welke cursussen autisme binnenkort bij ons starten.

Covid-19
Cure & Care Development biedt als gevolg van de COVID-19 maatregelen haar opleidingen zoveel mogelijk online aan. Lees meer over COVID-19 op onze site, of neem gerust contact met ons op. We helpen je graag!