Opleiding cognitief gedragstherapeutisch werker

De opleiding cognitief gedragstherapeutisch werker (CGW) is voor zowel behandelaren in de volwassenen- en ouderenzorg als in de jeugdzorg. In de opleiding voor cognitief gedragstherapeutisch werker (cgw’er) leer je de basisvaardigheden van de cognitieve gedragstherapie toepassen maar komen ook specifieke vaardigheden aan bod zoals:

Ook komen specifieke vaardigheden aan bod zoals imaginaire exposure, cognitieve therapie en operante bekrachtiging bij specifieke stoornissen, zelfcontrole, motivational interviewing en socratische dialoog, rekening houden met persoonlijkheidsproblematiek, het opstellen van een behandelplan met afwegingen over het eerste te bewerken probleem en de kwestie van parallel of sequentieel behandelen, psycho-educatie, werken in groepsformat en (digitale) innovaties.

Deze opleiding is incl. boeken en na afloop ontvang je het certificaat en bijbehorende accreditatiepunten.

Totale aanbod van opleidingen cognitief gedragstherapeutisch werker opleidingsdata.

Covid-19
Cure & Care Development biedt als gevolg van de COVID-19 maatregelen haar opleidingen zoveel mogelijk online aan. Lees meer over COVID-19 op onze site, of neem gerust contact met ons op. We helpen je graag!