Na een zorgvuldige procedure is per 1 april 2023 Erik Langbroek als nieuwe directeur gestart bij Cure & Care Development (CCD). Hij neemt het stokje over van Marion Pronk, die zich ruim 4 jaar voor Cure & Care Development heeft ingezet. Erik is geen onbekende in de wereld van de GGZ en heeft ambitieuze plannen om CCD verder te laten groeien.

Erik Langbroek kent de wereld van de GGZ goed. Hiervoor was hij ruim 5 jaar verantwoordelijk voor Business Development bij Minddistrict. Ook heeft hij als Programmamanager ruime ervaring opgedaan op het gebied van ICT & Innovatie bij het Dr. Leo Kannerhuis. Met deze kennis en ervaring is hij de aangewezen persoon om Cure & Care Development verder te laten ontwikkelen.

Zijn passie ligt bij business development. Dit sluit naadloos aan bij de plannen van Cure & Care Development om innovatieve manieren van opleiden toe te voegen aan het brede aanbod dat Cure & Care Development nu al heeft. Erik: ‘CCD gaat een nieuwe fase in. Natuurlijk blijven we doen waar CCD goed in is: het aanbieden van hoogwaardige opleidingen en cursussen voor de GZ. Daarbij willen we ons nog meer richten op verbetering en vernieuwing van het aanbod.’

Covid-19
Cure & Care Development biedt als gevolg van de COVID-19 maatregelen haar opleidingen zoveel mogelijk online aan. Lees meer over COVID-19 op onze site, of neem gerust contact met ons op. We helpen je graag!