Functieomschrijving

Wegens groei van onze organisatie is CCD, opleidingsinstituut in de GGZ, op zoek naar een organisatietalent!
Vacature voor Projectcoördinator (32 uur per week)

Cure & Care Development (CCD), gevestigd te Arnhem en Woerden, is per direct op zoek naar een talent voor de functie van projectcoördinator. Als projectcoördinator bij CCD ben je op operationeel niveau werkzaam met de uitvoering van opleidingen en cursussen. Plannen, communiceren, faciliteren en administreren zijn je belangrijkste taken hierin. Je coördineert verschillende projecten tegelijk en bent hierin de schakel tussen de deelnemers en de docenten. Ook kunnen opleidingen en cursussen op externe locaties plaatsvinden, waarbij je zorgt voor goede afspraken, communicatie en soms ook ter plaatse aanwezig bent om te zorgen dat alles goed verloopt.

Wie zoeken wij?

Je bent een echt organisatietalent: je houdt van organiseren en puzzelen en je blijft rustig in stressvolle situaties. Je bent oplossingsgericht van aard, proactief, nauwkeurig en zoekt zaken graag tot in de puntjes uit om alles goed te laten verlopen. Je beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden, schriftelijk en mondeling.
Mensen vinden het prettig om met jou te overleggen en af te stemmen want je bent kordaat, vriendelijk en denkt graag mee met de klant. Hospitality is een term die heel goed bij jou past.
Je hebt een afgeronde HBO opleiding, bijvoorbeeld in de richting van Facility Management, en je hebt ervaring met projectmatig werken. Vind je het leuk om de mooie verhalen van CCD te delen op LinkedIn en heb je een beetje ervaring met marketing, dan ben je bij CCD helemaal op je plek.

Dit bieden wij je:

  • Een functie met veel zelfstandigheid in een heel leuk en gezellig team.
  • Je werkplek is in principe in Arnhem; in hartje centrum en indien nodig, krijg je een parkeerplek midden in de stad. Verder zal je werkplek ook af en toe op onze tweede locatie in Woerden zijn. Ook wordt er gemiddeld 1 dag per week thuisgewerkt.
  • Een salaris in de schaal FWG 45 (CAO GGZ) (incl. 13e maand)
  • Je komt te werken in een enthousiast team waarbij iedereen echt streeft naar een 9+ klantbeleving.

Geïnteresseerd?

Wil jij meewerken met dit team aan een 9+ klantbeleving? Stuur dan je motivatie en CV graag vóór 13 april naar: CCD, t.a.v. Simone Maussart s.maussart@curecare.nl
Alleen sollicitaties met CV én motivatie nemen wij in behandeling.

Covid-19
Cure & Care Development biedt als gevolg van de COVID-19 maatregelen haar opleidingen zoveel mogelijk online aan. Lees meer over COVID-19 op onze site, of neem gerust contact met ons op. We helpen je graag!