Projectcoördinator (32 uur per week)

Cure & Care Development (CCD), gevestigd te Arnhem, is per direct op zoek naar een organisatietalent voor de functie van projectcoördinator. Als projectcoördinator bij CCD ben je op operationeel niveau werkzaam met de uitvoering van opleidingen en cursussen. Plannen, communiceren, faciliteren en afwikkelen zijn je belangrijkste taken hierin. Je coördineert verschillende projecten tegelijk en bent hierin de schakel tussen verschillende partijen.

Wat breng je mee?
Voor deze functie heb je een afgeronde HBO-opleiding, bijvoorbeeld in de richting van Facility Management. Ervaring met projectmatig werken is een vereiste.

Daarnaast beschik je over uitstekende communicatieve vaardigheden (schriftelijk & mondeling) en heb je een proactieve, klantgerichte instelling. Je werkt nauwkeurig, resultaatgericht en je bent een echte teamspeler. Affiniteit met PR en marketing is gewenst.

Wij bieden jou
Bij CCD bieden wij jou een afwisselende baan bij een gerenommeerd en ISO gecertificeerd opleidingsinstituut voor professionals in de GGz, een vakgebied dat in het middelpunt van de maatschappelijke belangstelling staat. En kom je in een enthousiast team terecht. Per 2020 verzorgt CCD ook de tweejarige opleiding tot gezondheidszorgpsycholoog.

Het salaris is conform schaal 45 CAO GGz. Hierbij hoort ook een 13e maand en een goede pensioenregeling. Wij bieden een tijdelijk contract voor de duur van een jaar met uitzicht op een vaste aanstelling.

Geïnteresseerd?
Stuur dan je motivatie en CV graag vóór 18 juli a.s. naar: CCD, t.a.v. Simone Maussart (s.maussart@curecare.nl). Kijk voor meer informatie kijk op www.curecare.nl