CCD zoekt projectcoördinator voor de GZ opleiding (32 uur)

 

CCD zoekt een organisatietalent! We zijn op zoek naar een projectcoördinator voor de opleiding tot Gezondheidszorgpsycholoog. Dit is een opleiding van 1,5-2 jaar (post-academisch onderwijs).

Tot je hoofdtaken horen:

Het doel van de functie is dat de opleiding goed georganiseerd verloopt en dat iedereen weet wat er van hem of haar verwacht wordt. Je doet dit werk in een team van projectcoördinatoren, waarbij er nog een collega is die zich, net als jij, ook met name richt op de GZ opleiding. Daarnaast is er natuurlijk ook veel contact met de hoofdopleiders van de opleiding en met de hoofddocenten.

Naast deze hoofdtaak krijg je ook een aantal kortlopende cursussen/opleidingen onder je hoede uit het reguliere aanbod van CCD. Ook daar organiseer je alles tot in de puntjes, van A tot Z; de accreditatie, de aanmeldingen en natuurlijk onderhoud je hier ook het contact met de docenten en cursisten.

Dit bieden wij je:

 

Wie zoeken wij?

Je bent een echt organisatietalent: je houdt van organiseren en puzzelen en je blijft rustig in stressvolle situaties. Je bent enorm oplossingsgericht van aard en zoekt zaken graag tot in de puntjes uit om alles goed te laten verlopen. Mensen vinden het prettig om met jou te overleggen en af te stemmen want je bent kordaat, vriendelijk en denkt graag mee met de klant. Hospitality is een term die heel goed bij jou past. Je hebt een afgeronde HBO opleiding en je hebt ervaring met projectmatig werken.

Geïnteresseerd?
Ben jij het organisatietalent wat wij zoeken? Stuur dan je motivatie en CV graag vóór 20 oktober 2022 naar: CCD, t.a.v. Masha Sanders-van Meeteren ( m.sanders-vanmeeteren@curecare.nl ). Kijk voor meer informatie kijk op www.curecare.nl.

Covid-19
Cure & Care Development biedt als gevolg van de COVID-19 maatregelen haar opleidingen zoveel mogelijk online aan. Lees meer over COVID-19 op onze site, of neem gerust contact met ons op. We helpen je graag!