CCD, opleidingsinstituut in de GGZ, zoekt een organisatietalent!
Vacature voor Projectcoördinator (24-32 uur per week)

Cure & Care Development (CCD), gevestigd te Arnhem, is per direct op zoek naar een organisatietalent voor de functie van projectcoördinator. Als projectcoördinator bij CCD ben je op operationeel niveau werkzaam met de uitvoering van opleidingen en cursussen. Plannen, communiceren, faciliteren en administreren zijn je belangrijkste taken hierin. Je coördineert verschillende projecten tegelijk en bent hierin de schakel tussen de deelnemers en de docenten. Ook kunnen opleidingen en cursussen op externe locaties plaatsvinden, waarbij je zorgt voor goede afspraken, communicatie en soms ook ter plaatse aanwezig bent om te zorgen dat alles goed verloopt.

Wie zoeken wij?

Je bent een echt organisatietalent: je houdt van organiseren en puzzelen en je blijft rustig in stressvolle situaties. Je bent enorm oplossingsgericht van aard, proactief en zoekt zaken graag tot in de puntjes uit om alles goed te laten verlopen. Je beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden, schriftelijk en mondeling.
Mensen vinden het prettig om met jou te overleggen en af te stemmen want je bent kordaat, vriendelijk en denkt graag mee met de klant. Hospitality is een term die heel goed bij jou past.
Je hebt een afgeronde HBO opleiding, bijvoorbeeld in de richting van Facility Management, en je hebt ervaring met projectmatig werken.

Dit bieden wij je:

  • Een functie met veel zelfstandigheid in een heel leuk en gezellig team.
  • Je werkplek is in hartje centrum Arnhem en je krijgt, indien nodig, een parkeerplek midden in de stad. Ook wordt gemiddeld 1 dag per week thuisgewerkt.
  • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden (waaronder een 13e maand)
  • Een salaris in de schaal FWG 45 (CAO GGZ)
  • Je komt te werken in een enthousiast team waarbij iedereen echt streeft naar een 9+ klantbeleving.

Geïnteresseerd?

Wil jij meewerken met dit team aan een 9+ klantbeleving? Stuur dan je motivatie en CV graag vóór 16 september naar: CCD, t.a.v. Lara Starink (l.starink@curecare.nl).
Kijk voor meer informatie over onze organisatie op www.curecare.nl.

 

Soort dienstverband: Deeltijds (24-32 uur per week)

Salaris: €2.540,00 – €3.466,00 per maand  (gebaseerd op 36 uur per week)

Aanvullende vergoedingen:

  • 13e maand
  • Vakantiegeld

Arbeidsvoorwaarden:

  • Pensioen
  • Reiskostenvergoeding, volgens CAO.
Covid-19
Cure & Care Development biedt als gevolg van de COVID-19 maatregelen haar opleidingen zoveel mogelijk online aan. Lees meer over COVID-19 op onze site, of neem gerust contact met ons op. We helpen je graag!