Cure & Care Development (CCD), de aanbieder van ISO-gecertificeerde (gz) opleidingen is op zoek naar een directeur, met een hart voor de zorg en opleiden. Samen met het team van hoogopgeleide professionals zorgt u er voor dat het beste resultaat behaald wordt, zowel kwantitatief als kwalitatief.

Wat gaat u doen?

Als boegbeeld van de organisatie weet u het positieve imago van CCD te continueren en bent u uitstekend ingevoerd in, en in staat om het bestaande netwerk te onderhouden en verder uit te breiden. U geeft direct leiding aan de projectcoördinatoren en medewerkers en indirect aan een grote groep (zzp) docenten.

Meer specifiek bent u verantwoordelijk voor de volgende zaken:

Vereisten, hard skills
Vereisten, soft skills
­­­­­Het aanbod

Over CCD

Cure & Care Development (CCD) is een ISO-gecertificeerd opleidingsinstituut voor professionals binnen de GGZ. CCD ontwikkelt kwalitatief hoogstaande evidence based programma’s voor professionals binnen de (G)GZ in het kader van hun opleiding en bij- en nascholing. Het aanbod van CCD behelst de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van behandelingsstrategieën binnen de (G)GZ en wordt verzorgd door hooggekwalificeerde docenten.

Sinds september 2017 is CCD door het Ministerie van VWS aangewezen als erkende opleidingsinstelling Gezondheidszorgpsycholoog.

CCD heeft een gezonde financiële huishouding en heeft de ambitie om de komende jaren verder de groeien en het marktaandeel substantieel te vergroten.

Procedure

  1. Selectie op basis van motivatie en cv;
  2. Intake door de manager recruitment;
  3. Eerste gesprek met het bestuur;
  4. Vervolg gesprek met een afvaardiging van het team CCD en een adviescommissie;
  5. Eventueel een (ontwikkel)assessment;
  6. Arbeidsvoorwaarden gesprek en aanbod.

Interesse?

Graag ontvangen wij een cv en motivatiebrief via sollicitatie@curecare.nl.

Voor meer informatie omtrent de procedure of de vacature kan er contact opgenomen worden met Robert Okhuijsen, manager recruitment. Op nummer 06 57 97 90 17.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Covid-19
Cure & Care Development biedt als gevolg van de COVID-19 maatregelen haar opleidingen zoveel mogelijk online aan. Lees meer over COVID-19 op onze site, of neem gerust contact met ons op. We helpen je graag!