Opleidingen

Hieronder vind je onze opleidingen, gesorteerd op startdatum. Gebruik de zoekfilters om gerichter te zoeken.

Vind hier je opleiding

Jouw keuzes:

“Ik heb de cursus als enorm leerzaam ervaren. Er is veel afwisseling geweest tussen theorie en oefenen. Zowel in de lessen als tussen de lessen door d.m.v. praktijkdagen. Daarnaast nam ik na elke cursusdag praktische kennis mee die ik bij wijze van de volgende dag al direct kon toepassen, zowel voor de diagnostiek als de behandeling van PTSS. Ik voel me veel vaardiger en bekwamer in het herkennen en behandelen van PTSS, nadat ik eerder ook de basis- en vervolgcursus EMDR heb gedaan. Ik zal deze cursus zeker aan iedereen aanraden. Tot slot: ondanks de corona maatregelen en het beeldbellen heeft de cursus wat mij betreft een prima vervolg gekregen. Ik heb niet het idee dat dit ten koste is gegaan van de inhoud.”

cursist Opleiding PTSS
Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van onze opleidingen, cursussen of nieuws over CCD?
Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief.

Makkelijk bereikbaar, centraal & bruisend

CCD is gevestigd in het gezellige centrum van Arnhem. Dichtbij trein- en busstation, ruime parkeergarages (centrum) en hotels.

In de binnenstad van Arnhem geldt een milieuzone. Kijk voor meer informatie op www.arnhem.nl

Meer informatie
Covid-19
Cure & Care Development biedt als gevolg van de COVID-19 maatregelen haar opleidingen zoveel mogelijk online aan. Lees meer over COVID-19 op onze site, of neem gerust contact met ons op. We helpen je graag!