WISC-V-NL Verdiepingstraining

Keuzedag

Je hebt de WISC-V-NL afgenomen en weet nu de IQ score en de eventuele sterke en zwakke punten in de opbouw van het IQ. Maar welke vertaalslag is nu mogelijk naar de praktijk? Welke concrete adviezen zijn passend en bruikbaar? Hoe interpreteer je opvallend lage of hoge scores? Zoals een opvallend lage score op werkgeheugen, welke gevolgen heeft dit voor onderwijs aan dit kind of het begrijpen van zijn gedrag? Of een opvallend hoge score op informatieverwerkingssnelheid, wat betekent dat voor het functioneren van het kind in het algemeen? En wat doe je nu eigenlijk met de aanvullende indexen? Welk aanvullend onderzoek zou je kunnen gaan doen? De praktijk is soms weerbarstig. In deze verdiepingstraining over de WISC-V-NL leer je omgaan met uitzonderingen in de praktijk.

In deze training is er veel ruimte voor eigen casuïstiek, je specifieke vragen en uitdagingen waar je tegen aanloopt. Krijg tips en antwoorden van onze trainer, actuele praktijkvoorbeelden en leer van uitdagingen van mede professionals door casussen met elkaar te bespreken.

Onderwerpen
Tijdens de training komen de volgende onderwerpen aan bod:

Docent

Via Pearson – de training wordt verzorgd door een van onze ervaren trainers:  Selma Ruiter, Alissa Sikkenk, Heleen van der Vlugt of Lindsay Vanhecke.

Data
Accreditatie is toegekend bij: (in kader van herregistratie SKJ)

 

Nog 1 plek beschikbaar! 

Covid-19
Cure & Care Development biedt als gevolg van de COVID-19 maatregelen haar opleidingen zoveel mogelijk online aan. Lees meer over COVID-19 op onze site, of neem gerust contact met ons op. We helpen je graag!