Handelingsgerichte diagnostiek in het onderwijs

Keuzedag

Goede diagnostiek kan een belangrijke bijdrage leveren aan het onderwijs en de begeleiding van leerlingen die extra ondersteuning nodig hebben. Handelingsgerichte Diagnostiek (HGD) geeft een duidelijk kader voor zorgvuldige diagnostiek en sluit naadloos aan bij handelingsgericht werken (HGW) op school. In de 1-daagse cursus ‘HGD in het Onderwijs’ zal ingegaan worden op de uitgangspunten van HGD en zullen de 5 fases van de diagnostiek behandeld worden, dit alles toegepast op scholen. Het wordt een interactieve dag met veel praktijkvoorbeelden, oefeningen en ruimte voor discussie.

Docent

Drs. Andries Schilperoord is GZ-psycholoog en heeft veel ervaring in HGD bij diverse doelgroepen (Jeugdzorg, kinder en jeugdpsychiatrie, verstandelijk gehandicaptenzorg). Tevens geeft hij les op de RINO voor de GZ en OG opleiding.

Data
Accreditatie is toegekend: (in kader van herregistratie SKJ)
Locatie

CCD Woerden

Inschrijflink

 

Covid-19
Cure & Care Development biedt als gevolg van de COVID-19 maatregelen haar opleidingen zoveel mogelijk online aan. Lees meer over COVID-19 op onze site, of neem gerust contact met ons op. We helpen je graag!