Groepsleertherapie ACT, startdatum 5 februari 2020

Leidraad in deze groepsleertherapie is het doorlopen van het ACT (Acceptance and Commitment Therapy) programma. Het ACT programma omvat 6 zuilen: Mindfulness, Acceptatie, Defusie, Zelf als context, Waarden en Toegewijde actie. In deze leertherapie leer je je eigen (automatische vaak negatieve) gedachten en patronen te verkennen, te herkennen en evt. te doorbreken. Je kunt tevens eigen leerwensen in brengen.

 

Opzet

Tussen de bijeenkomsten door oefen je dagelijks met diverse mindfulness oefeningen en werk je aan ACT opdrachten t.a.v. eigen gedachten/patronen/leerwensen. Van jou wordt verwacht dat je tijdens de bijeenkomsten bereid bent om jouw ervaringen n.a.v. de oefeningen in de groep te bespreken. Vanzelfsprekend wordt ook in de groepsleertherapie absolute vertrouwelijkheid verwacht t.a.v. de inbreng van de mede groepsgenoten.

Op de dagen 1, 2, 4 en 5 kunnen we evt. in de middag naar buiten gaan, dan kan het handig zijn makkelijke schoenen aan te hebben of mee te nemen. Op dag 3 is er ’s middags een stiltemiddag, dan kan makkelijk zittende kleding prettig zijn. Ook desgewenst een kussentje en fleecedeken meenemen.

Direct inschrijven
5 en 19 februari
4 en 18 maart
1 april 2020
Locatie: CCD Arnhem
Kosten: € 1.395,00
Heb je vragen?

Bel naar 026-368 44 11 of stuur een e-mail naar curecare@curecare.nl.

Onze opleidingen worden door deelnemers gemiddeld beoordeeld met cijfer
8,3
Data

5 en 19 februari
4 en 18 maart
1 april 2020

Tijden

09.30 - 18.00 uur

Contacturen

25 uur

Kosten

€ 1.395,00

inclusief lunch

Doelgroep

Professionals die in het kader van hun opleiding leertherapie moeten volgen

Locatie

CCD Arnhem

CCD is gevestigd in het gezellige centrum van Arnhem. Dichtbij trein- en busstation, een ruime parkeergarage (centrum) en hotels.

Toon in Google Maps

Accreditatie

De groepsleertherapie valt binnen de voorwaarden die de VGCt stelt aan het traject tot cognitief gedragstherapeut.