Stoelentechnieken voor gevorderden, 7 juli 2021 | NIEUW

Inschrijven niet meer mogelijk

Helaas zijn er geen vergelijkbare opleidingen in de toekomst gepland of nog beschikbaar.

Meer informatie

De nadruk van deze cursus ligt op verdere verdieping van het inzetten van stoelentechnieken in het schematherapeutisch proces. Door middel van demonstraties door de docenten en door oefenen tijdens deze interactieve cursus wordt deze experiëntiële techniek verder aangescherpt.

Er wordt stil gestaan bij het belang van een goede casusconceptualisatie in relatie tot de hulpvraag en behandeldoelen als kader, evaluatief middel en richting gever bij het inzetten van de stoeletechniek en in welke vorm. Er wordt tevens ingegaan op de toepassing en verbreding van de cognitieve-, experiëntiële-, gedragsmatige- en interpersoonlijke technieken die hierin kunnen bijdragen.

Doel van de cursus is het vergroten van groei en inzicht ten aanzien van deze techniek en de vele mogelijkheden van toepassingen van deze techniek ten aanzien van het egodystoon maken van de verschillende modi. In deze cursus ligt het accent op individuele behandelingen.

Deze cursus staat in het teken van het verdiepen en verbreden van specifieke technieken binnen het schematherapeutisch proces. De cursus moet bijdragen aan het op peil houden, actualiseren en/of vergroten van de competentie als senior of supervisor schematherapeut, respectievelijk schematherapeutisch werkende.


Vergelijkbaar aanbod is te vinden op:
Schematherapie opleiding

Inschrijven niet meer mogelijk

Helaas zijn er geen vergelijkbare opleidingen in de toekomst gepland of nog beschikbaar.

Meer informatie
Heb je vragen?

Bel naar 026-368 44 11 of stuur een e-mail naar curecare@curecare.nl.

Onze opleidingen worden door deelnemers gemiddeld beoordeeld met cijfer
8,4

Alle gegevens voor je op een rijtje

Data

7 juli 2021

Tijden

10.00 - 17.15 uur

Contacturen

6 uur

Kosten

€ 320,00

inclusief boek: Broersen, J., & Vreeswijk, M.F. van (2017). Werkboek kortdurende schematherapie: Experiëntiële technieken. Houten: Bohn Stafleu van Loghum.

Doelgroep

Hulpverleners die de basis- en vervolgcursus Schematherapie hebben gevolgd en mogelijk als senior of supervisor schematherapeut, respectievelijk schematherapeutisch werkende, ingeschreven staan in het Register Schematherapie.

Locatie

CCD Arnhem

CCD Arnhem is gevestigd in het gezellige centrum van Arnhem. Dichtbij trein- en busstation, ruime parkeergarages (centrum) en hotels.

Toon in Google Maps

Accreditatie

Toegekend door
  • FGzPt: 6 punten
  • VGCt: 6 punten
  • Vereniging voor Schematherapie: 6 punten
Covid-19
Cure & Care Development biedt als gevolg van de COVID-19 maatregelen haar opleidingen zoveel mogelijk online aan. Lees meer over COVID-19 op onze site, of neem gerust contact met ons op. We helpen je graag!