Opfriscursus Cognitieve Gedragstherapie, startdatum 9 september 2021

In de 4-daagse opfriscursus CGt worden de veranderingen en ontwikkelingen uit het geheel gereviseerde Handboek GCGt besproken en geoefend.

 

Inhoud

De VCGt heeft vele leden die (vrij) lang geleden hun opleiding hebben afgesloten en in de praktijk (overwegend) gebruik maken van het gedachtengoed van de CGt. Hoewel dat in veel gevallen natuurlijk prima loopt, zijn er regelmatig gedragstherapeuten die merken dat ze niet of te weinig op de hoogte zijn van meer recente ontwikkelingen op het gebied van CGt in het algemeen en Geïntegreerde Cognitieve Gedragstherapie (GCGt) in het bijzonder. Dat komt soms tot uitdrukking in de eigen praktijk, het geven van supervisie of onderwijs en/of het kunnen integreren van publicaties op dit gebied in de praktijk. Zeker door en sinds het verschijnen van het geheel gereviseerde Handboek GCGt in 2014 is sprake van belangrijke veranderingen en ontwikkelingen die de trefzekerheid van effectiviteit van CGt (b)lijkt te versterken.

 

Doelstellingen

In de 4-daagse opfriscursus worden deze ontwikkelingen besproken en geoefend, gericht op het optimaliseren van het werken met het model en de werkwijze van GCGt. Naast een aantal vaste onderdelen – met name m.b.t. het optimale gebruik van functie- en betekenisanalyse (FABA) – kan de inhoud worden aangepast aan en worden afgestemd op de wensen van een deelnemers.


Vergelijkbaar aanbod is te vinden op:
Opleiding cognitieve gedragstherapie
Direct inschrijven
9 september 2021
10 september 2021
7 oktober 2021
4 november 2021
Locatie: CCD Arnhem
Kosten: € 1.150,00
Heb je vragen?

Bel naar 026-368 44 11 of stuur een e-mail naar curecare@curecare.nl.

Onze opleidingen worden door deelnemers gemiddeld beoordeeld met cijfer
8,3
Data

9 september 2021
10 september 2021
7 oktober 2021
4 november 2021

Tijden

09.30 - 17.00 uur

Contacturen

24 uur

Kosten

€ 1.150,00

inclusief koffie/thee en toegang tot de digitale leeromgeving

Doelgroep

Leden van de VGCt

Locatie

CCD Arnhem

CCD is gevestigd in het gezellige centrum van Arnhem. Dichtbij trein- en busstation, een ruime parkeergarage (centrum) en hotels.

Toon in Google Maps

Accreditatie

Wordt aangevraagd bij
  • FGzPt vorige editie geaccrediteerd voor 30 punten
  • VGCt vorige editie geaccrediteerd voor 24 punten
  • NIP vorige editie geaccrediteerd voor 28 punten