Opfriscursus Cognitieve Gedragstherapie

Inschrijven niet meer mogelijk

Eerstvolgende mogelijkheden:

Meer informatie

In de 4-daagse opfriscursus CGt worden de veranderingen en ontwikkelingen die zijn ingezet in 2014 door de publicatie van (toen geheel gereviseerde) Handboek GCGt en inmiddels nader zijn uitgewerkt in het in 2021 verschenen Praktijkboek GCGt besproken en geoefend.

Inhoud

De VCGt heeft vele leden die (vrij) lang geleden hun opleiding hebben afgesloten en in de praktijk (overwegend) gebruik maken van het gedachtengoed van de CGt. Hoewel dat in veel gevallen natuurlijk prima loopt, zijn er regelmatig gedragstherapeuten die merken dat ze niet meer geheel op de hoogte zijn van meer recente ontwikkelingen op het gebied van CGt in het algemeen en Geïntegreerde Cognitieve Gedragstherapie (GCGt) in het bijzonder. Dat komt soms tot uitdrukking in de eigen praktijk met patiënten, het geven van supervisie of in het geven van onderwijs. In de 4-daagse opfriscursus worden deze ontwikkelingen besproken en geoefend. De rode draad is het optimaliseren van het werken met het model en de werkwijze van GCGt. Naast een aantal vaste onderdelen – met name m.b.t. het optimale gebruik van functie- en betekenisanalyse (FABA) – kan de inhoud worden aangepast aan en worden afgestemd op de wensen van deelnemers of een opdrachtgever.

Doelstellingen

In de 4-daagse opfriscursus worden deze ontwikkelingen besproken en geoefend, gericht op het optimaliseren van het werken met het model en de werkwijze van GCGt. Naast een aantal vaste onderdelen – met name m.b.t. het optimale gebruik van functie- en betekenisanalyse (FABA) – kan de inhoud worden aangepast aan en worden afgestemd op de wensen van een deelnemers.


Vergelijkbaar aanbod is te vinden op:
Opleiding cognitieve gedragstherapie

Inschrijven niet meer mogelijk

Eerstvolgende mogelijkheden:

Meer informatie
Heb je vragen?

Bel naar 026-368 44 11 of stuur een e-mail naar curecare@curecare.nl.

Onze opleidingen worden door deelnemers gemiddeld beoordeeld met cijfer
8,4

Alle gegevens voor je op een rijtje

Data

9 september 2021
10 september 2021
7 oktober 2021
18 november 2021

Tijden

09.30 - 17.00 uur

Contacturen

24 uur

Kosten

€ 1.150,00

inclusief koffie/thee en toegang tot de digitale leeromgeving

Doelgroep

Leden van de VGCt

Locatie

CCD Arnhem

CCD Arnhem is gevestigd in het gezellige centrum van Arnhem. Dichtbij trein- en busstation, ruime parkeergarages (centrum) en hotels.

Toon in Google Maps

Accreditatie

Toegekend door
  • FGzPt: 26 punten
  • VGCt: 24 punten
  • NIP: 25 punten
Covid-19
Cure & Care Development biedt als gevolg van de COVID-19 maatregelen haar opleidingen zoveel mogelijk online aan. Lees meer over COVID-19 op onze site, of neem gerust contact met ons op. We helpen je graag!