Nieuw! Pijn in de ‘gesprekskamer’

PIJN in de ‘gesprekskamer’

Pijn is niet alleen een (neuro-)fysiologisch maar ook een biopsychosociaal fenomeen. Dit vraagt een biopsychosociale benadering van jou als zorgprofessional om tot optimale uitkomsten te komen. Hoe gebruik je deze benaderingswijze bij patiënten en naasten op zo’n manier dat je gezamenlijk in je kracht en met elkaar verbonden blijft? Het gemodificeerd gevolgenmodel bied je hiervoor een verbindende en passende taal.

Verander je spreekkamer in een gesprekskamer

Het gemodificeerd gevolgenmodel is een universele rationale, die lichaam, psyche en sociale context met elkaar verbindt op een eigen wijze die past bij het patiënten perspectief. Hiermee verander je je spreekkamer in een gesprekskamer, waar je samen met je patiënten en hun naasten aan de slag kan, ongeacht je therapeutische stroming en/of discipline.

Oefenen met professionele trainingsacteurs

Om kennis en ervaring met de taal vanuit het gemodificeerd gevolgenmodel op te doen bespreken we voorbeelden uit de praktijk. Ook doe je hiermee zelf ervaring op in gespreksoefeningen met professionele trainingsacteurs.

Direct inschrijven
23 september 2024
Locatie: CCD Arnhem
Kosten: € 350,00
Meer informatie
Heb je vragen?

Bel naar 026-368 44 11 of stuur een e-mail naar curecare@curecare.nl.

Onze opleidingen worden door deelnemers gemiddeld beoordeeld met cijfer
8,4

Alle gegevens voor je op een rijtje

Data

23 september 2024

Tijden

10:00 -17:00 uur

Contacturen

6 uur

Kosten

€ 350,00

Doelgroep

GZ-psychologen, klinisch psychologen, POH GGZ, psychiatrisch verpleegkundigen en verpleegkundig specialisten.

Locatie

CCD Arnhem

CCD Arnhem is gevestigd in het gezellige centrum van Arnhem. Dichtbij trein- en busstation, ruime parkeergarages (centrum) en hotels.

Toon in Google Maps

Accreditatie

Covid-19
Cure & Care Development biedt als gevolg van de COVID-19 maatregelen haar opleidingen zoveel mogelijk online aan. Lees meer over COVID-19 op onze site, of neem gerust contact met ons op. We helpen je graag!