Motiverende Gespreksvoering 3.0, startdatum 29 mei 2020

In deze tweedaagse cursus leer je de specifieke gespreksvaardigheden van motiverende gespreksvoering van een ervaren trainer. In de cursus worden theorie en oefening afgewisseld. De docent heeft een brede behandelervaring in de GGZ en helpt bij verbinden van cursus met je eigen werkpraktijk.

Inhoud

De Motiverende Gespreksvoering (MGV) methode versterkt de persoonlijke motivatie van de cliënt voor gedragsverandering. MGV is bewezen effectief bij verschillende doelgroepen. Deze cursus is gebaseerd op de laatste ontwikkelingen en inzichten van MGV.

Opzet

Tijdens de eerste dag gaan we in op de spirit en processen van Motiverende Gespreksvoering. We trainen samen de basisvaardigheden en oefenen in afwisselende werkvormen. Op de tweede dag gaan we samen aan de slag met het uitlokken en reageren op verandertaal, omgaan met wrijving en het maken van veranderplannen.

Direct inschrijven
29 mei 2020
26 juni 2020
Locatie: CCD Arnhem
Kosten: € 550,00
Heb je vragen?

Bel naar 026-368 44 11 of stuur een e-mail naar curecare@curecare.nl.

Onze opleidingen worden door deelnemers gemiddeld beoordeeld met cijfer
8,3
Data

29 mei 2020
26 juni 2020

Tijden

10.00 - 17.00 uur

Contacturen

12 uur

Kosten

€ 550,00

inclusief het boek: ‘Miller, W.R., Rollnick, S. (2014). Motiverende Gespreksvoering 3e editie. Ekklesia’, koffie/thee en lunches

Doelgroep

(Gz) psychologen, klinisch psychologen, orthopedagogen, psychotherapeuten, verpleegkundig specialisten, bedrijfsartsen, maatschappelijk werkers, diëtistes en vaktherapeuten.

Locatie

CCD Arnhem

CCD is gevestigd in het gezellige centrum van Arnhem. Dichtbij trein- en busstation, een ruime parkeergarage (centrum) en hotels.

Toon in Google Maps

Accreditatie

Toegekend door
  • AbSg: 12 punten Nascholing Sociale Geneeskunde algemeen/algemeen medisch
  • VSR: 12 punten Scholing verpleegkundig specialisten
  • Register Vaktherapie: 12 punten Beroepsspecifieke bij- en nascholing vooraf geaccrediteerd
Wordt aangevraagd bij
  • NIP (vorige keer toegekend voor 13 punten)
  • Registerplein (vorige keer toegekend voor 22 punten - deskundigheidsbevordering cliëntondersteuners, sociaal juridisch dienstverleners & GHO)
  • Registerplein (vorige keer toegekend voor 28.75 punten - deskundigheidsbevordering Sociaal Agogen, GGZ-Agogen & Maatschappelijk werk)
  • NIP K&J/NVO (vorige keer toegekend voor 12 punten)