ONLINE Motiverende Gespreksvoering 3.0, startdatum 23 april 2021

In deze tweedaagse cursus leer je de specifieke gespreksvaardigheden van motiverende gespreksvoering van een ervaren trainer. In de cursus worden theorie en oefening afgewisseld. De docent heeft een brede behandelervaring in de GGZ en helpt bij verbinden van cursus met je eigen werkpraktijk.

Inhoud

De Motiverende Gespreksvoering (MGV) methode versterkt de persoonlijke motivatie van de cliënt voor gedragsverandering. MGV is bewezen effectief bij verschillende doelgroepen. Deze cursus is gebaseerd op de laatste ontwikkelingen en inzichten van MGV.

Opzet

Tijdens de eerste dag gaan we in op de spirit en processen van Motiverende Gespreksvoering. We trainen samen de basisvaardigheden en oefenen in afwisselende werkvormen. Op de tweede dag gaan we samen aan de slag met het uitlokken en reageren op verandertaal, omgaan met wrijving en het maken van veranderplannen.

Direct inschrijven
23 april en 28 mei 2021
Locatie: ONLINE
Kosten: € 550,00
Heb je vragen?

Bel naar 026-368 44 11 of stuur een e-mail naar curecare@curecare.nl.

“Heel fijn dat er een online mogelijkheid was voor deze training. Er was een zeer goede afwisseling tussen uitleg en interactie, zowel in grote als in kleine groep. Mirte is zeer helder in haar uitleg en positief in haar feedback.”
De vorige editie van deze cursus werd beoordeeld met
8,3
Data

23 april en 28 mei 2021

Tijden

10.00 - 17.00 uur

Contacturen

12 uur

Kosten

€ 550,00

inclusief het boek: ‘Miller, W.R., Rollnick, S. (2014). Motiverende Gespreksvoering 3e editie. Ekklesia’

Doelgroep

(Gz) psychologen, klinisch psychologen, orthopedagogen, psychotherapeuten, verpleegkundig specialisten, bedrijfsartsen, maatschappelijk werkers, diëtistes en vaktherapeuten.

Accreditatie

Wordt aangevraagd bij
  • AbSg vorige editie toegekend voor 12 punten
  • VSR vorige editie toegekend voor 12 punten
  • Register Vaktherapie vorige editie toegekend voor 12 punten
  • Registerplein vorige editie toegekend voor 22 punten
  • NIP vorige editie toegekend voor 13 punten
  • NIP K&J/NVO vorige editie toegekend voor 13 punten
Covid-19
Cure & Care Development biedt als gevolg van de COVID-19 maatregelen haar opleidingen zoveel mogelijk online aan. Lees meer over COVID-19 op onze site, of neem gerust contact met ons op. We helpen je graag!