Het begeleiden van een N=1, 29 september 2021

Over deze cursus

Een belangrijk onderdeel van de opleiding tot cognitief gedragstherapeut is het schrijven van de N=1. Dit is een verslag van een behandeling waarin de opleideling laat zien de stappen van het cognitief gedragstherapeutisch proces te begrijpen, toe te kunnen passen en erop te kunnen reflecteren.

Voor veel opleidelingen is het schrijven een zwaar proces. Goede begeleiding van de supervisor hierbij is dan heel belangrijk en kan er voor zorgen dat de opleiding uiteindelijk met goed gevolg afgerond kan worden.

Maar hoe begeleid je precies het schrijven van een N=1? Waar let je op als supervisor en wat moet je kunnen als supervisor. Wat zijn ook al weer de stappen en hoe zitten die FABA’s ook al weer in elkaar?

De cursus ‘Het begeleiden van een N=1’ geeft antwoord op deze vragen. Daarnaast wordt stilgestaan bij welke verantwoordelijkheden je hebt als supervisor bij het begeleiden van een N=1, en ook welke verantwoordelijkheden horen bij de schrijver zelf. Dit wordt gedaan aan de hand van het beschrijven van een reeds geschreven N=1 verslag, rollenspellen en discussies.

Onze opleidingen worden door deelnemers gemiddeld beoordeeld met cijfer
8,4

Alle gegevens voor je op een rijtje

Data

29 september 2021

Tijden

10.00-17.30 uur

Kosten

€ 320,00

Doelgroep

VGCt supervisoren die N=1 verslagen (gaan) begeleiden.

Locatie

CCD Arnhem

CCD Arnhem is gevestigd in het gezellige centrum van Arnhem. Dichtbij trein- en busstation, ruime parkeergarages (centrum) en hotels.

Toon in Google Maps

Accreditatie

Toegekend door
  • VGCt: 6 punten Nascholing op het gebied van supervisievaardigheden en/of didaktiek
Covid-19
Cure & Care Development biedt als gevolg van de COVID-19 maatregelen haar opleidingen zoveel mogelijk online aan. Lees meer over COVID-19 op onze site, of neem gerust contact met ons op. We helpen je graag!