De Gezonde Volwassene, 28 mei 2021 | NIEUW | Hybride

De nadruk van deze cursus ligt op verdere verdieping van het versterken van de Gezonde Volwassene van de cliënt. Met behulp van de laatste inzichten vanuit de literatuur en door te oefenen met interventies leert de deelnemer hoe de Gezonde Volwassene van de cliënt optimaal te beïnvloeden en te laten groeien.

Er wordt ingegaan op de toepassing en verbreding van de cognitieve-, experiëntiële-, gedragsmatige- en interpersoonlijke technieken die hierin kunnen bijdragen. Tevens wordt stil gestaan bij het belang van een goede casusconceptualisatie in relatie tot de hulpvraag en behandeldoelen als kader, evaluatief middel en richting gever in het versterken van de Gezonde Volwassene van de cliënt.

Er zal gebruik gemaakt worden van casuïstiek die door de cursisten zelf ingebracht wordt. De docenten brengen ook de nodige casuïstiek in en maken de deelnemers deelgenoot van eigen therapiemomenten om te komen tot groei en inzicht ten aanzien van het versterken van de Gezonde Volwassen van de cliënt.

De docenten zijn scientist-practitioners die voortdurend de link leggen met recente wetenschappelijke inzichten welke direct verwerkt worden in het lesmateriaal. In deze cursus ligt het accent op individuele behandelingen.

Deze cursus staat in het teken van het verdiepen en verbreden van specifieke technieken binnen het schematherapeutisch proces. De cursus moet bijdragen aan het op peil houden, actualiseren en/of vergroten van de competentie als senior of supervisor schematherapeut, respectievelijk schematherapeutisch werkende.

 

Deze cursus wordt hybride aangeboden! Geef bij inschrijving aan of je deze comfortabel vanuit huis (online) of verzorgd op onze locatie in Arnhem (face-to-face) wilt volgen!

Direct inschrijven

Vergelijkbaar aanbod is te vinden op:
Schematherapie opleiding
Direct inschrijven
28 mei 2021
Locatie: Hybride (online of face-to-face)
Kosten: € 320,00
Heb je vragen?

Bel naar 026-368 44 11 of stuur een e-mail naar curecare@curecare.nl.

Onze opleidingen worden door deelnemers gemiddeld beoordeeld met cijfer
8,4
Data

28 mei 2021

Tijden

10.00 - 17.15 uur

Contacturen

6 uur

Kosten

€ 320,00

inclusief boek: Claassen, A.M., Broersen, J. (2019). Handleiding module schematherapie en de gezonde volwassene. Houten: Bohn Stafleu van Loghum.

Doelgroep

Hulpverleners die de basis- en vervolgcursus Schematherapie hebben gevolgd en mogelijk als senior of supervisor schematherapeut, respectievelijk schematherapeutisch werkende, ingeschreven staan in het Register Schematherapie.

Locatie

Hybride (online of face-to-face)

Online of Face-to-face te volgen!

Toon in Google Maps

Accreditatie

Toegekend door
  • FGzPt: 6 punten
  • VGCt: 6 punten Nascholing
Wordt aangevraagd bij
  • Vereniging voor Schematherapie
Covid-19
Cure & Care Development biedt als gevolg van de COVID-19 maatregelen haar opleidingen zoveel mogelijk online aan. Lees meer over COVID-19 op onze site, of neem gerust contact met ons op. We helpen je graag!