De Gezonde Volwassene, 28 mei 2021 | NIEUW | ONLINE

Inschrijven niet meer mogelijk

Helaas zijn er geen vergelijkbare opleidingen in de toekomst gepland of nog beschikbaar.

Meer informatie

De nadruk van deze cursus ligt op verdere verdieping van het versterken van de Gezonde Volwassene van de cliënt. Met behulp van de laatste inzichten vanuit de literatuur en door te oefenen met interventies leert de deelnemer hoe de Gezonde Volwassene van de cliënt optimaal te beïnvloeden en te laten groeien.

Er wordt ingegaan op de toepassing en verbreding van de cognitieve-, experiëntiële-, gedragsmatige- en interpersoonlijke technieken die hierin kunnen bijdragen. Tevens wordt stil gestaan bij het belang van een goede casusconceptualisatie in relatie tot de hulpvraag en behandeldoelen als kader, evaluatief middel en richting gever in het versterken van de Gezonde Volwassene van de cliënt.

Er zal gebruik gemaakt worden van casuïstiek die door de cursisten zelf ingebracht wordt. De docent brengt ook de nodige casuïstiek in en maken de deelnemers deelgenoot van eigen therapiemomenten om te komen tot groei en inzicht ten aanzien van het versterken van de Gezonde Volwassen van de cliënt.

De docent is scientist-practitioner en legt voortdurend de link met recente wetenschappelijke inzichten welke direct verwerkt worden in het lesmateriaal. In deze cursus ligt het accent op individuele behandelingen.

Deze cursus staat in het teken van het verdiepen en verbreden van specifieke technieken binnen het schematherapeutisch proces. De cursus moet bijdragen aan het op peil houden, actualiseren en/of vergroten van de competentie als senior of supervisor schematherapeut, respectievelijk schematherapeutisch werkende.


Vergelijkbaar aanbod is te vinden op:
Schematherapie opleiding

Inschrijven niet meer mogelijk

Helaas zijn er geen vergelijkbare opleidingen in de toekomst gepland of nog beschikbaar.

Meer informatie
Heb je vragen?

Bel naar 026-368 44 11 of stuur een e-mail naar curecare@curecare.nl.

Onze opleidingen worden door deelnemers gemiddeld beoordeeld met cijfer
8,4

Alle gegevens voor je op een rijtje

Data

28 mei 2021

Tijden

10.00 - 17.15 uur

Contacturen

6 uur

Kosten

€ 320,00

inclusief boek: Claassen, A.M., Broersen, J. (2019). Handleiding module schematherapie en de gezonde volwassene. Houten: Bohn Stafleu van Loghum.

Doelgroep

Hulpverleners die de basis- en vervolgcursus Schematherapie hebben gevolgd en mogelijk als senior of supervisor schematherapeut, respectievelijk schematherapeutisch werkende, ingeschreven staan in het Register Schematherapie.

Accreditatie

Toegekend door
  • FGzPt: 6 punten
  • VGCt: 6 punten Nascholing
  • Vereniging voor Schematherapie: 6 punten
Covid-19
Cure & Care Development biedt als gevolg van de COVID-19 maatregelen haar opleidingen zoveel mogelijk online aan. Lees meer over COVID-19 op onze site, of neem gerust contact met ons op. We helpen je graag!