Corona update

Het coronabeleid van CCD is ‘Online als het kan en face-to-face als het moet’ en geldt zo lang er door de overheid maatregelen gelden die fysiek contact beperken. Gezien de huidige ontwikkelingen gaan wij ervan uit dat de cursussen en opleidingen voorlopig grotendeels online zullen plaatsvinden.

Vanuit onze maatschappelijke verantwoordelijkheid geven wij gehoor aan de oproep om zoveel mogelijk thuis te werken en niet-noodzakelijke reizen te beperken. We willen een bijdrage leveren aan het beperken van besmettingen, om zo ook de druk op de zorg te beperken.

Wij volgen de ontwikkelingen op de voet en zullen wijzigingen in ons beleid op deze pagina vermelden. We nemen uiteraard contact op met de betreffende deelnemers en docenten.

Wij kijken ernaar uit jullie online of face-to-face te ontmoeten.

Houd vol en zorg goed voor elkaar!

 

Richtlijnen voor veilige deelname aan cursussen die fysiek plaatsvinden

Om jou veilig te kunnen ontvangen in een hygiënische omgeving heeft CCD extra maatregelen getroffen. Lees hieronder hoe we samen kunnen zorgen voor een veilige omgeving.

Vooraf
Bij CCD
Maatregelen CCD

Volg de gecommuniceerde richtlijnen en instructies van CCD medewerkers op locatie!

 

Eigen verantwoordelijkheid

Wij doen er alles aan om onze opleidingen en cursussen zo veilig mogelijk plaats te kunnen laten vinden. Wij vragen je echter om zelf ook de verantwoordelijkheid te dragen voor een hygiënische omgeving. Wij gaan er van uit dat je je aan de richtlijnen houdt die door het RIVM en CCD zijn gesteld.

CCD behoudt zich het recht voor om bezoekers met verkoudheidsklachten, koorts en/of zij die de veiligheids- en voorzorgsmaatregelen niet naleven, van deelname uit te sluiten.

 

Meer weten?

Mocht je hier nog vragen over hebben, neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen je graag!

 

“Ook heel fijn zoals dit is opgepakt in Corona tijd. De heldere en vriendelijke communicatie, de mogelijkheid om te werken via Zoom, alsof jullie nooit anders gedaan hebben (zowel CCD als docenten), ik heb het als buitengewoon plezierig ervaren. Dit is mijn kennismaking met CCD en het smaakt naar meer.”

Deelnemer Supervisorenopleiding

 

Laatst gewijzigd: 10 mei 2021

Covid-19
Cure & Care Development biedt als gevolg van de COVID-19 maatregelen haar opleidingen zoveel mogelijk online aan. Lees meer over COVID-19 op onze site, of neem gerust contact met ons op. We helpen je graag!