Corona update

Het coronabeleid van CCD is ‘Online als het kan en face-to-face als het moet’ en geldt zo lang er door de overheid maatregelen gelden die fysiek contact beperken. Als gevolg van de verlenging van de lockdown tot 27 april hebben wij moeten besluiten om tot nader orde alle opleidingen en cursussen online plaats te laten vinden. Wanneer de coronamaatregelen versoepelen zullen wij bekijken hoe we klassikaal onderwijs voor noodzakelijke onderwijsactiviteiten weer kunnen gaan opstarten. Gezien de huidige ontwikkelingen gaan wij ervan uit dat de cursussen en opleidingen ook vanaf 28 april nog grotendeels online zullen plaatsvinden.

Vanuit onze maatschappelijke verantwoordelijkheid geven wij gehoor aan de oproep om zoveel mogelijk thuis te werken en niet-noodzakelijke reizen te beperken. We willen een bijdrage leveren aan het beperken van besmettingen, om zo ook de druk op de zorg te beperken.

Wij volgen de ontwikkelingen op de voet en zullen wijzigingen in ons beleid op deze pagina vermelden. We nemen uiteraard contact op met de betreffende deelnemers en docenten.

Wij kijken ernaar uit jullie te ontmoeten; nu online en hopelijk ook snel weer fysiek.

Houd vol en zorg goed voor elkaar!

 

Meer weten?

Mocht je hier nog vragen over hebben, neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen je graag!

 

“Ook heel fijn zoals dit is opgepakt in Corona tijd. De heldere en vriendelijke communicatie, de mogelijkheid om te werken via Zoom, alsof jullie nooit anders gedaan hebben (zowel CCD als docenten), ik heb het als buitengewoon plezierig ervaren. Dit is mijn kennismaking met CCD en het smaakt naar meer.”

Deelnemer Supervisorenopleiding

 

Laatste wijziging: 15 april 2021

Covid-19
Cure & Care Development biedt als gevolg van de COVID-19 maatregelen haar opleidingen zoveel mogelijk online aan. Lees meer over COVID-19 op onze site, of neem gerust contact met ons op. We helpen je graag!