Maatregelen voor een veilige omgeving

Tijdens de corona pandemie hebben wij veel van onze cursussen en opleidingen ook online succesvol kunnen laten plaatsvinden. Wij hebben onze draai gevonden in het organiseren van online en hybride onderwijs en wij zijn de meerwaarde van online onderwijs gaan inzien. Wij bekijken, in overleg met de docenten, of er bij een cursus of opleiding ook mogelijkheden zijn om cursusdagen online of hybride plaats te laten vinden. Op onze cursuspagina’s geven wij altijd aan of de cursus online, face-to-face, blended of hybride plaatsvindt. Uiteraard word je geïnformeerd als zich hierin een wijziging voordoet.

Lees hier meer over hybride onderwijs (onder het kopje Algemeen)

CCD blijft voor een hygiënische omgeving zorgen door desinfectiegel bij de ingang en in alle ruimtes te verzorgen, contactoppervlakten worden meerdere malen per dag gereinigd, aanvangs- en pauzetijden van verschillende groepen worden zoveel mogelijk gespreid op een dag en de cursus- en algemene ruimtes worden extra gelucht met frisse buitenlucht. Waar mogelijk creëren wij in de cursuszalen extra afstand tussen de zitplaatsen.

Wij doen er alles aan om onze opleidingen en cursussen zo veilig mogelijk plaats te kunnen laten vinden. Wij vragen je echter om zelf ook de verantwoordelijkheid te dragen voor een hygiënische omgeving. Wij gaan er van uit dat je je aan de richtlijnen houdt die door het RIVM en CCD zijn gesteld. Een kort overzicht hiervan tref je hieronder.

Richtlijnen Rijksoverheid

CCD behoudt zich het recht voor om bezoekers met klachten zoals koorts en/of zij die de veiligheids- en voorzorgsmaatregelen niet naleven, van deelname uit te sluiten.

Heb je na het lezen van bovenstaande informatie nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op, wij helpen je graag!

We kijken ernaar uit je online of bij ons op locatie te mogen verwelkomen!

 

“Ook heel fijn zoals dit is opgepakt in Corona tijd. De heldere en vriendelijke communicatie, de mogelijkheid om te werken via Zoom, alsof jullie nooit anders gedaan hebben (zowel CCD als docenten), ik heb het als buitengewoon plezierig ervaren. Dit is mijn kennismaking met CCD en het smaakt naar meer.”

Deelnemer Supervisorenopleiding

 

Laatst gewijzigd: 28 februari 2022

Covid-19
Cure & Care Development biedt als gevolg van de COVID-19 maatregelen haar opleidingen zoveel mogelijk online aan. Lees meer over COVID-19 op onze site, of neem gerust contact met ons op. We helpen je graag!