Corona update

Het afgelopen jaar hebben wij veel cursussen en opleidingen online georganiseerd, waardoor wij de meerwaarde van online onderwijs zijn gaan inzien. Wij bekijken, in overleg met de docenten, of er bij een cursus of opleiding ook mogelijkheden zijn om cursusdagen online of hybride plaats te laten plaatsvinden. Op onze cursuspagina’s geven wij altijd aan of de cursus online, face-to-face, blended of hybride plaatsvindt. Uiteraard word je geïnformeerd als zich hierin een wijziging voordoet.

Lees hier meer over hybride onderwijs (onder kopje Algemeen)

Hieronder lees je meer over de basisregels en onze richtlijnen bij coronagerelateerde klachten bij jou of een huisgenoot.

Basisregels:

Wij volgen ten alle tijde de landelijk geldende maatregelen op; de basisregels blijven van kracht:

Richtlijnen bij coronagerelateerde klachten:

CCD blijft voor een hygiënische omgeving zorgen door desinfectiegel bij de ingang en in alle ruimtes te verzorgen, contactoppervlakten worden meerdere malen per dag gereinigd, aanvangs- en pauzetijden van verschillende groepen worden zoveel mogelijk gespreid op een dag en de cursus- en algemene ruimtes worden extra gelucht met frisse buitenlucht.

Voor deelname aan een cursus of opleiding op onze locatie wordt er geen QR-code gevraagd te laten zien. Zelftesten in het onderwijs is op vrijwillige basis. Het staat je vrij om op eigen initiatief een test af te nemen voordat je een cursus op locatie volgt.

Wij vragen onze cursisten om bij binnenkomst gelijk naar de betreffende zaal te gaan en hier plaats te nemen op een van de plekken. Ook de lunch vindt plaats in de cursusruimte.

Wij doen er alles aan om onze opleidingen en cursussen zo veilig mogelijk plaats te kunnen laten vinden. Wij vragen je echter om zelf ook de verantwoordelijkheid te dragen voor een hygiënische omgeving. Wij gaan er van uit dat je je aan de richtlijnen houdt die door het RIVM en CCD zijn gesteld.

CCD behoudt zich het recht voor om bezoekers met klachten zoals koorts en/of zij die de veiligheids- en voorzorgsmaatregelen niet naleven, van deelname uit te sluiten.

Heb je na het lezen van bovenstaande informatie nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op, wij helpen je graag!

We kijken ernaar uit je online of bij ons op locatie te mogen verwelkomen!

 

“Ook heel fijn zoals dit is opgepakt in Corona tijd. De heldere en vriendelijke communicatie, de mogelijkheid om te werken via Zoom, alsof jullie nooit anders gedaan hebben (zowel CCD als docenten), ik heb het als buitengewoon plezierig ervaren. Dit is mijn kennismaking met CCD en het smaakt naar meer.”

Deelnemer Supervisorenopleiding

 

Laatst gewijzigd: 17 januari 2022

Covid-19
Cure & Care Development biedt als gevolg van de COVID-19 maatregelen haar opleidingen zoveel mogelijk online aan. Lees meer over COVID-19 op onze site, of neem gerust contact met ons op. We helpen je graag!