Corona update

Update 18 november 2020

Het coronabeleid van CCD is ‘Online als het kan en face-to-face als het moet’ en geldt zo lang er door de overheid maatregelen gelden die face-to-face contact beperken. Vanwege het stijgend aantal coronabesmettingen gelden er echter vanuit de overheid extra maatregelen, vanaf 14 oktober 2020. Er wordt een beroep op ons gedaan; blijf zoveel mogelijk thuis en beperk niet-noodzakelijke reizen.

Dit heeft ons doen besluiten om tot nader orde, in ieder geval tot 1 januari, in principe alle opleidingen en cursussen online plaats te laten vinden. Vanuit onze maatschappelijke verantwoordelijkheid geven wij gehoor aan deze oproep; we willen een bijdrage leveren aan het zo klein mogelijk houden van het probleem en de druk op de zorg.

Wanneer er meer mogelijk is, dan zullen wij dit uiteraard hier vermelden en contact opnemen met de betreffende deelnemers en docenten. Wij volgen de ontwikkelingen op de voet!

Wij kijken ernaar uit jullie te ontmoeten; nu online en hopelijk ook snel weer fysiek.

Hou vol en zorg goed voor elkaar!

Meer weten?

Mocht je hier nog vragen over hebben, neem gerust contact met ons op. Wij helpen je graag!

 

“Ook heel fijn zoals dit is opgepakt in Corona tijd. De heldere en vriendelijke communicatie, de mogelijkheid om te werken via Zoom, alsof jullie nooit anders gedaan hebben (zowel CCD als docenten), ik heb het als buitengewoon plezierig ervaren. Dit is mijn kennismaking met CCD en het smaakt naar meer.”
Deelnemer Supervisorenopleiding

Covid-19
Cure & Care Development biedt als gevolg van de COVID-19 maatregelen haar opleidingen zoveel mogelijk online aan. Lees meer over COVID-19 op onze site, of neem gerust contact met ons op. We helpen je graag!