Inschrijven nieuwsbrief Uitschrijven nieuwsbrief Algemene leveringsvoorwaarden Klachtenprocedure
keurmerk keurmerk
zoek

Workshop


Motiverende Gespreksvoering 3.0 | Tweedaagse workshop

Versterk de motivatie tot gedragsverandering bij uw cliënt.

Motiverende Gespreksvoering (MGV) is een hulpverlenersmethode met een enorme aantrekkingskracht die zich als een olievlek over de zorg en andere werkvelden verspreidt. De methode versterkt de persoonlijke motivatie van de cliënt voor gedragsverandering en is bewezen effectief bij verschillende doelgroepen.

Deze training is gebaseerd op de laatste ontwikkelingen en inzichten en laat zien wat behandelaars in de praktijk doen. Dat helpt enorm bij het verbinden van training met de eigen werkpraktijk. In deze tweedaagse workshop leert u de gespreksvaardigheden van een door MINT gecertificeerde trainer, met brede behandelervaring in de specialistisch ggz. Tijdens de training wordt interactief gewerkt en worden theorie en oefening regelmatig afgewisseld.

Tijdens de eerste dag worden de spirit en processen van Motiverende Gespreksvoering besproken en worden de basisvaardigheden in groepjes geoefend. Tijdens de tweede dag wordt er uitgebreid aandacht besteedt aan het uitlokken en reageren op verandertaal, omgaan met wrijving en het plannen van gedragsverandering.