Inschrijven nieuwsbrief Uitschrijven nieuwsbrief Algemene leveringsvoorwaarden Klachtenprocedure
keurmerk keurmerk
zoek

CCD Uitgevers

 

Ik ben oké - Werkboek | N. Martel, M. Mostert-Uijterwijk & M. Braber

Ik ben oké - Werkboek | N. Martel, M. Mostert-Uijterwijk & M. Braber

De doelstelling

Het doel van deze training is een verbetering in het dagelijks functioneren bij het kind. Het kind gaat beter om met moeilijke situaties. Het kind leert het beeld dat het heeft van zichzelf te toetsen aan de realiteit, waardoor er een realistischer zelfbeeld ontstaat. Belemmerende cognities over de eigenwaar- de of over de eigen competenties zijn na de training afgenomen of hanteer- baar geworden.

 

Opbouw van de training

De training bestaat uit een handleiding voor de therapeut en een werkboek voor het kind. Na de theoretische basis en achtergrond van de training, volgt informatie over de doelstellingen, de randvoorwaarden en over de werkwijze bij deze training. De auteurs geven ervaringen uit de praktijk en beschrijven mogelijke valkuilen. De training bestaat uit 10 sessies, de instructies voor de therapeut worden stap voor stap per sessie beschreven. Het werkboek voor het kind bevat per bijeenkomst de benodigde invulvellen en informatie die het kind helpen om de training succesvol te kunnen doorlopen.

 

CCD biedt  een interactieve eendaagse workshop aan waarin u getraind wordt in de toepassing van dit protocol. Bij deelname aan deze workshop ontvangt u dit protocol gratis. Datum: 16 december 2015.

 

Reviews
De handleiding is praktisch en goed theoretisch onderbouwd. Het werkboek is aantrekkelijk voor de leeftijdsgroep en heeft een prima rustige bladspiegel. Goed toepasbaar, fijne toevoeging aan behandelmogelijkheden en transdiagnostisch toepasbaar. - Iris Hoes

 

Technische gegevens
ISBN  978 94 92096 036

2015

80 pag.
paperback
21x29,7cm.
NUR 777
€ 17,50 | gratis verzending in NL

Deel uw mening over dit boek met anderen

Uw naam:
 
Uw email:
 
Uw review: